Behandlingar & priser | Medicinsk Fotvård

Fotvård utförs av Annika Linnell på Vazz Beauty, Drottninggatan 20.
Boka online eller via telefon 0702-189112.

Fotvård

Medicinsk fotvård, 680:-
I behandlingen ingår fotbad, fotstatus, klippning och slipning av naglar, rensning av nagelband, behandling av förhårdnader, fokus på eventuella problemområden som t.ex förtjockade naglar, nageltrång, hälsprickor, liktornar och nagelsvamp. Behandlingen avslutas med fotmassage som främjar blodcirkulationen. Vid massagen används kräm eller salva som är anpassad för dina fötter.

Medicinsk fotvård delbehandling, 400:-
Fotbad, fotstatus. Fokus på ett specifikt problemområde t.ex nageltrång, liktorn, nagelsvamp, ömmande förhårdnad eller ömmande hälsprickor.

Medicinsk fotvård - Hembesök
Har du inte möjlighet att komma till mig på kliniken kan jag komma till dig och utföra fotvården i ditt hem. I behandlingen ingår fotbad, fotstatus, klippning och slipning av naglar, rensning av nagelband, behandling av förhårdnader. Fokus på eventuella problemområden som t.ex förtjockade naglar, nageltrång, hälsprickor, liktornar och nagelsvamp. Behandlingen avslutas med fotmassage som främjar blodcirkulationen. Vid massagen används en kräm eller salva som är anpassade efter dina fötter. Hembesök bokas via telefon på nr: 0702-18 91 12. Behandlingen kan betalas med kort, swish eller faktura.

Fotvård som friskvård, 750:-
I behandlingen ingår fotbad, klippning och slipning av naglar, rensning av nagelband, behandling av förhårdnader och fötterna filas mjuka. Behandlingen avslutas med en avkopplande fotmassage som främjar blodcirkulationen. Denna behandling kan betalas med ePassi, swish, eller kort.