Vi använder så skonsamma färger och produkter som möjligt. Det är bra för dig som kund, för miljön och för oss frisörer. För tillfället använder vi nedan varumärken. Alla våra produkter är tillverkade i Sverige eller Danmark, vilket minimerar onödiga transporter.
 

Natulique Natural Colours

Natulique är marknadens renaste permanenta hårfärgnings-system. Färgerna är helt fria från parabener, ammoniak och resorcinol, samt har den lägsta kombinerade halten PPD och PTD på marknaden. Produkterna tillverkas i Danmark med i huvudsak vindkraft och med förpackningar som lämnar inget eller så litet ekologiskt fotspår som möjligt.

Mollis Care Hjärtligt

Hjärtligt Schampo görs av ekologisk kallpressad rapsolja från Österlen som återfuktar och gör håret mjukt och följsamt. Håret får dessutom en otrolig glans och lyster. Hjärtligt Balsam är milt parfymerat och innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, parabener, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar. Alla råvarorna i Hjärtligt Balsam är biologiskt nedbrytbara och överträffar "Krav" och "Bra Miljöval". Mollis Care startade 2011 och har produktionen i Borås.
 

Björk of Sweden

Björk Hair är baserat i Uddevalla och all produktion sker i Sverige. Alla förpackningar är gjorda av sockerrör och är 100% nedbrytningsbara. Ingen av produkterna innehåller parabener, sulfater eller färgämnen.